روانشناس ایرانی در ترکیه

روانشناس ایرانی در ترکیه

کشور ترکیه بعنوان یکی از همسایگان ایران که مرز مشترک با ایران دارد مقصد بسیاری از ایرانیانی است که قصد مهاجرت و زندگی در کشوری غیر از ایران را دارند، میباشد . بنابرین خیلی از هم وطنان ما به این کشور مهاجرت میکنند .

مهاجرت به ترکیه مانند مهاجرت به هر کشور دیگر مسائل و مشکلاتی را بهمراه دارد که افرادی که در ان کشور ساکن هستند با ان مواجه میگردند .

همه ی ما زمانهایی را در زندگی تجربه میکنیم که حال خوبی نداریم، ممکن است با مشکلاتی از قبیل افسردگی یا اضطراب دست و پنجه نرم کنیم، با دوست یا همکارمان مشکل داشته باشیم ، با شریک عاطفی ما مشکلاتی داشته باشیم، احساس کنیم که اطرافیانمان ما را بخوبی درک نمیکنند، گاهی اوقات حتی حوصله ی خودمان را هم نداریم و شاید به تنهایی از پس مشکلاتمان برنیاییم. اینجاست که حضور نفر دیگر که روانشناس است پررنگ میشود. شما با کمک روانشناس میتوانید بر خود مسلطتر باشید و با داشتن ذهنی ارام و همراهی و همفکری با روانشناس بهتر بتوانید با مسائل خود کنار بیایید و زندگی ارامی داشته باشید .

اگر می خواهید از یک درمانگر کمک بگیرید بری روی لینک کلیک کنید 

روانشناس ایرانی در ترکیه

روانشناس ایرانی یا ترکیه ای ؟

 شاید این سوال برای شما هم مطرح باشد که برای مشاوره به روانشناس ایرانی مراجعه کنید یا روانشناس ترکیه ای؟  بررسی ها نشان میدهد مراجعینی که برای مشاوره روانشناسی با یک روانشناس ایرانی صحبت میکنند رضایت بیشتری نسبت به روانشناسان کشورهای دیگر دارند. شاید یکی از مهمترین دلایل این اثر بخشی این باشد که همه ی ما زمانیکه که میخواهیم در مورد احساساتمان و مسائل و مشکلاتی که به روح و روانمان برمیگردد با یک فردی که همزبان ما باشد صحبت کنیم. برای اینکه خیلی راحت میتوانیم احساسات خود را و ان چیزهایی که در ذهنمان است را برون ریزی کنیم .

عامل مهم دیگری که باعث این اثر بخشی میشود نقش فرهنگ است. یک روانشناس برای اینکه بتواند در کار خود موفق باشد و کمک بهتری به مراجع خود بکند باید با فرهنگ ان فردی که با او صحبت میکند آشنا باشد تا بتواند مشکلات او را درست درک کند و با او درمان درستی را داشته باشد .

پس در نتیجه همین دو عامل زبان و فرهنگ میتواند یک رابطه ی درمانی خوب بین درمانجو و درمانگر ایجاد کند. بنابرین مراجعه به یک روانشناس ایرانی سودمند تر از یک روانشناس المانی است که هموطنان ما به ان اگاهی دارند .

روانشناس ایرانی درترکیه

بیشتر بخوانید : اگر دچار افسردگی شدید و میخواهید راه های درمان افسرگی را بدانید کلیک کنید 

مشکلاتی که بعد از مهاجرت به کشور ترکیه برای افراد ایجاد میشود ؟

کشور ترکیه یکی از کشورهای هم مرز با ایران  است که مقصد خیلی از ایرانیانی که قصد مهاجرت به یک کشور خارجی را دارند میباشد. از طرفی چون مرز مشترک با اروپا را نیز دارد برای خیلی از ایرانیان جذابیت ایجاد میکند. بنابرین شروع میکنند به برنامه ریزی  برای مهاجرت به این کشور. و بالاخره کارهای خود را انجام میدهند و کارهای پایانی مانند چمدان بستن و بلیط گرفتن را انجام میدهند و مهاجرت میکنند. طبیعتا در بدو ورود به یک کشور همه چیز برای آنها تازگی دارد و هر چه که میبینند جذابیت است و جذابیت و هر روز لذت بیشتری از روز قبل میبرند. اما خوب این ابتدای کار است و کم کم احساس میکنند که حال و هوای روزهای اول را ندارند و این حالت شاید که به مرور بیشتر شود و کم کم احساس کند که حال خوبی ندارد و ان هیجانات و احساساتی که از مدتها قبل که در کشورش بوده و وقتی که به ترکیه وارد شده بوده را ندارد و اینجاست که دوست دارد با کسی مشورت کند. دوست، خانواده،…. شاید بتواند مخاطبی برای گفتگو و درد دل ما باشد اما به دلیل ملاحظاتی که مثلا نکند که خانواده را نگران کنم، نمیخوام از مشکلاتم کسی چیزی بداند، اصلا نمیتونه که کمکی بکنه و … و اینجاست که فکر میکند که بهتر است با یک فرد متخصص روانشناس که خارج از حوزه ی نزدیکانش صحبت کند .

روانشناسی یک علم است که با استفاده از روشهای علمی به بررسی فکر و هیجان و رفتار یک فرد میپردازد. روانشناس به مشکلات و فرایندهای روح و روان افراد میپردازد. هر انسانی دنیای درونی خود را دارد و مشکل هر کسی مختص به خود او است. بنابرین نمیتوان مانند پزشکی یک نسخه ی واحد را برای همه تجویز کرد و نیاز است که برای هر فرد راهکار مخصوص به او داده شود .

روانشناس ایرانی در ترکیه

مزیت های مشاوره با روانشناس ایرانی در ترکیه

با توجه به مواردی که مختصر در بالا اشاره شد؛ مشاوره با روانشناس ایرانی برای فردی که در ترکیه زندگی میکند دارای سودمندی و مزیتهایی است که مواردی از ان را در زیر اشاره میکنم .

زمانیکه قصد دارید مشکل خود را بیان کنید میتوانید این کار را به راحتی انجام دهید برای اینکه شما با زبان مادری خود که کاملا روی ان تسلط دارید صحبت میکنید پس به راحتی زیاد مشکل خود را بیان میکنید. درک شدن بیشتر مسائل و مشکلاتی که یک شهروند بیان میکند . برای اینکه فرهنگ مشترکی بین هر دو وجود دارد.
در دسترس بودن مشاور و سهولت گفتگو با او. بعبارتی بهترین گزینه برای ایرانیانی که در خارج از ایران و در کشور ترکیه زندگی میکنندو امکان مراجعه ی حضوری به روانشناس را ندارند مهیا میگردد.
مقرون به صرفه بودن صحبت کردن با یک روانشناس ایرانی نسبت به یک روانشناس ترکیه ای . از بعد از کرونا به نوعی همه ی کشورهای جهان با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و کشور ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نبوده . قاعدتا شما دوست عزیز که در ترکیه زندگی میکنید و با مشکلاتی روبرو هستید و از طرفی مسائل اقتصادی نیز باری دیگر بر دوش شما است و برای همین تمام تلاش خود را میکنید که هزینه ها را مدیریت کنید و در عین حال چون نیاز به خدمات روانشناسی دارید پس گزینه روانشناس ایرانی میتواند بهترین گزینه باشد .
مراجع میتواند بصورت محرمانه مسائل و مشکلات خود را به راحتی بیان کند و نگرانی از این بابت نداشته باشد.
بدون مراجعه ی حضوری با روانشناس صحبت کند . به اینصورت راحتی بیشتری در هنگام صحبت با روانشناس خود را دارد و میتواند بدون مشکل با او مسائل خود را درمیان بگذارد .
درمانجو میتواند به راحتی حق انتخاب داشته باشد و روانشناس مناسبی را برای خود انتخاب کند .
اثر بخشی درمان انلاین و غیر حضوری . با شروع کرونا یک روش جدیدی در همه ی کشورها به راه افتاد و ان روش انلاین بود این روش در همه ی حوزه ها از قبیل درمان جای خود را باز کرد و خوشبختانه بعد از گذشت ۴ سال جای خود را در زمینه بهداشت روان نیز بخوبی باز کرده و تحقیقات نشان میدهد که این روش اثر بخشی بالایی دارد و افراد میتوانند به راحتی به روانشناس دسترسی پیدا کنند و مسائل و مشکلات خود را درمیان بگذارند .

روانشاس ایرانی در ترکیه

بیشتر بدانید: خیانت زن و مرد با هم تفاوت دارد اگر میخواهید فرق خیانت این دو را بدانید کلیک کنید

ویژگی های یک روانشناس خوب برای مشاوره در ترکیه

یکی از مواردی که برای شما دوست عزیز مهم است این استکه یک روانشناس خوب باید دارای چه ویژگی هایی باشد که شما بتوانید او را انتخاب کنید. در اینجا میخواهم چند ویژگی را برای شما بیان کنم.

داشتن مجوز برای کار درمان 

امروزه با توجه به گسترش Net work ها و شبکه های اجتماعی و عدم توانایی کنترل روی صحت و سقم اطلاعاتی که بیان میکنند پیدا کردن یک فردی که واقعا شرایط و اجازه این کار را داشته باشد دشوار است . بنابرین یکی از سهل الوصول ترین راهها برای برطرف کردن این مشکل پیدا کردن روانشناسانی است که دارای مجوز رسمی از سازمانهای ذیربط هستند .

داشتن دانش و تجربه 

برای پیدا کردن یک روانشناس خوب بهتر است که قبل از اینکه با یک مشاور صحبت کنید یک بررسی در مورد ایشان داشته باشید. برای اینکار میتوانید رزومه ی ایشان را مطالعه بفرمایید یا نظرات کاربران ایشان را مطالعه بفرمایید. اینکار به شما کمک میکند تا در انتخاب خود بهتر تصمیم گیری بفرمایید .

داشتن اطلاعات به روز 

روانشناسی هم مانند هر رشته ی دیگری در حال به روز رسانی است و هر روز اطلاعات علمی و یافته های علمی و تکنیکهای جدیدتری برای درمان میاید ویک روانشناس خوب کسی استکه خود را با این اطلاعات وفق دهد و اطلاعات خود را به روز رسانی کند و دورهای مختلف را در این خصوص دیده باشد که شما دوست گرامی با ملاحظه ی گو اهینامه ها و دوره های گذرانده شده میتوانید به این اطلاعات دسترسی پیدا کنید .

داشتن حس همدلی 

وقتی که شما با یک روانشاسی صحبت میکنید اگر که روانشناس شما از بالا به پایین به شما نگاه کند و خوب شما را درک نکند حس خوبی به شما دست نخواهد داد. یکی از ویژگی های یک روانشناس خوب داشتن حست همدلی بالا است و اینکه شما فکر کنید که روانشناس شما چقدر خوب احساسات شما را درک میکند و شما چه حال خوبی پیدا میکنید وقتی که فردی با شما همدلی درست داشته باشد.

نداشتن قضاوت 

قضاوت یعنی برچسب زدن، یعنی در مورد رفتار یا افکار یا احساسات شما اظهار نظر کردن بدون اینکه همه چیز را در مورد شما بدانند. قاعدتا این به شما حس خوبی نخواهد داد. بنابرین یکی از ویژگی های مهم یک روانشناس عدم قضاوت است و شما را همانطور که هستید ببیند .

دارا بودن مهارت های حرفه ای 

یکی از خصوصیات یک روانشناس خوب علاوه بر بالا بودن دانش تخصصی، داشتن مهارتهای تخصصی میباشد. مهارتهایی از قبیل گوش دادن فعال وموثر. اینکه وقتی مراجع صحبت میکند درمانگر خوب به صحبتهای او گوش دهد و در زمانهای مناسب بازخورد درست بدهد بصورتی که کسی که برای کمک به روانشناس مراجعه کرده احساس کند درمانگر او بخوبی او را میشنود و میبیند و این باعث میشود که رابطه ی درمانی درستی بین انها شکل بگیرد. وقتی رابطه ی درمانی به درستی تشکیل شد آنوقت مراحل کار بهتر پیش خواهد رفت چرا که درمانجو از درمانگر خود حس خوبی دریافت میکند و در نتیجه روند کار بهتر خواهد بود.

مهارتهای بین فردی بالا

یک روانشناس باید مهارتهای ارتباطی و بین فردی بالایی داشته باشد. روانشناس با روی گشاده و رفتار مناسب و شنوندگی فعال و بازخوردهای مناسب و صدای آرامش دهند میتواند رابطه ی خوبی بین خود و مراجع برقرار کند و این رابطه ی خوب میتواند به بهبود روند درمان نیزکمک کند .

امانت داری 

یکی دیگر از ویژگی های کی روانشناس خوب داشتن امانت داری است. در حقیقت یکی از خصوصیات اخلاق حرفه ای در روانشناسی داشتن امانت داری است. یعنی هر انچه که بین درمانگرو درمانجو رد و بدل میشود درهمانجا باقی خواهد ماندو فقط طبق اخلاق حرفه ای زمانی این اصل شکسته میشود که فرد قصد اسیب رساندن به خود یا دیگری را داشته باشد و در غیر اینصورت تمام انچه که بین آنها بیان میشود در همانجا خواهد ماند .

مشاوره ایرانی در ..

روانشناسان ایرانی در ترکیه در چه حوزه هایی مشاوره میدهند ؟

یک روانشناس ایرانی در ترکیه در حوزه های مختلفی در کنار شما خواهد بود. افراد دارای مشکلات زیادی هستند و قاعدتا در حوزه های مختلفی هم نیاز به مشاوره خواهند داشت. خدماتی که یک روانشناس میتواند در حیطه مشاوره فردی ارائه دهد در حوزه های متعددی است که عبارتند از:

مشاوره استرس

مهاجرت به خودی خود با استرس های زیادی همراه است . اینکه در یک کشور جدید چه کاری باید انجام داد ،اینکه چه مشکلاتی در پیش روی ا نها خواهد بود ، اینکه در کجا سکنی میگیرد ، شرایط به چه صورت خواهد بود و …. این مشکلات برای ابتدای کار است و بعد از اینکه در ان کشور مستقر شد نیز مشکلات دیگری خواهد داشت که این خود نیز برای فرد استرس های زیادی را بهمراه خواهد داشت .

قاعدتا ما ادمها تا یک جایی میتوانیم استرس های خود را مدیریت کنیم . اما وقتیکه مقدار و شدت انها زیاد شود کنترل از دست ما خارج میشود وانجاست که نیاز پیدا میکنیم که با یک روانشناس در مورد استرسهای خود صحبت کنیم .

مشاوره افسردگی 

خود استرس میتواند افسردگی را نیز به همراه داشته باشد . از طرفی تنهایی و انزوا ، نبودن ارتباطات اجتماعی قوی ، بلد نبودن و مسلط نبودن به زبان ان کشور و …. میتواند شرایط افسردگی را برای فرد بهمراه داشته باشد و و فرد احساس بدی را تجربه کند . مثلا اینکه احساس کند که دیگر از چیزی لذت نمیبرد یا از کارهایی که قبلا لذت میبره دیگر لذت نمیبرد و احساس غم زیادی را تجربه میکند یا احساسات دیگری مانند گریه کردن و در خود بودن و …  در نتیجه بعد از مدتی متوجه میشود که عملکرد زندگی او کاهش پیدا کرده و برون رفت از این شرایط برایش دشوار است . بنابرین برای برون رفت از این شرایط نیاز دارد که با یک روانشناس صحبت کند تا با کمک او بتواند به شرایط عادی زندگی برگردد.

مشاوره فردی 

گاهی اوقات مشکلات در حد حاد نیستند و ما احساس میکنیم که در روابط با همکاران و دوستانمان مشکل داریم . نمیتوانیم از حقوق خود به درستی دفاع کنیم ، اعتماد به نفس کافی نداریم ، برای پیشرفت تحصیلی یا شغلی نیاز داریم که با کسی مشورت کنیم و یا احساس میکنیم که مهارت کافی برای برقرای ارتباط با دیگران را نداریم . احساس میکنیم حال خودمان با خودمان خوب نیست و یا برداشتمان این است که کاری از دستمان برنمیاید و مواردی از این قبیل فرد را به این سمت سوق میدهد که مشورت با یک متخصص روانشناس سودمند خواهد بود . مشاوره با روانشناس ایرانی به شما کمک میکند که زندگی هدفمند تر و بهتری داشته باشید.

زوج درمانی

خیلی از دوستانیکه مهاجرت میکنند باتفاق اعضای خانواده مهاجرت میکنند . وقتی وارد یک کشور جدید میشوند در ظاهر باید خودشان را با فرهنگ ان جامعه هماهنگ کنند و این هماهنگی برای فردی که سالها با فرهنگ خودش رشد کرده مشکلاتی را ایجاد میکند و وقتی  که فرد با خانواده مهاجرت میکند این مشکلات ممکن است در تک تک اعضای خانواده پیش بیاید و یکی از اساسی ترین اعضای خانواده که زن و شوهر هستند میتواند مشکلات اساسی ایجاد کند. مثلا احساس میکنند که دیگر همسرشان مانند قبل نیست و رفتارهایی انجام میدهد که برا ی طرف مقابل خوشایند نیست و این میشود یک کابوس جدید که نکند … و این موضوعات باعث بهم ریختن ارامش فرد و اعضای خانواده و شروع مشاجرات و مشکلات عدیده ای میشود . بنابرین نیاز ست که در مورد مشکلاتشان بایک روانشاس صحبت کنند تا شالوده ی زندگی از هم نپاشد . روانشناس ایرانی بهترین گزینه برای مشورت کردن در زمینه مشکلات زوجی است .

مشاوره خانواده 

همانطور که در بالا نیز اشاره شد ممکن است اعضای خانواده در هر جایی که باشند با مشکلاتی مواجه شوند و این مشکلات در زمانیکه مهاجرت میکنند شاید بیشتر شود یا جنس ان متفاوت باشد. مثلا در مورد نوع روابطشان با دیگران یا با خودشان یا با فرزندان و حتی با خانواده هایشان هر چند که از هم دیگر دور باشند . بنابرین ممکن است برای رفع این مشکلات نیاز به مشورت با یک روانشناس را داشته باشند و بهتر است این مشورت ( مشاوره خانواده )با یک روانشناس ایرانی باشد تا راحتتر بتوانند در خصوص مشکلات خود صحبت کنند چرا که هم زبان مشترک دارند و هم خیلی از مشکلات خانوادگی به بافت فرهنگی آن جامعه ای که در آن بزرگ شدیم برمیگردد بنابرین روانشناسی که با بافت فرهنگی و زبان مشترک مراجعین همسو باشد خیلی کمک کننده تر خواهد بود .

مشاوره ازدواج و رابطه 

مشاوره ازدواج و رابطه برای هر فردی ممکن ست بوجود بیاید. گاهی اوقات فردی که مهاجرت میکند میخواهد با یک همزبان و هموطن خود ان کشور ازدواج کند یا با او وارد رابطه میشود و دراین خصوص نیاز به مشاوره دارند که ایا برای هم دیگر گزینه ی مناسبی خواهند بود یا خیر. یا وارد رابطه شدند و به مشکل برخورد کردند در اینصورت نیز نیاز دارند در خصوص مشکلاتشان با مشاور صحبت کنند تا بتوانند برای بهبود رابطه یا تصمیم گیری در مورد ادامه رابطه از نظر یک متخصص هم جویا شوند . روانشناس ایرانی گزینه ی مناسبی برای این مشورت است .

مشاوره آنلاین

مشاوره مهاجرت

مضاف بر تمام مواردیکه به ان اشاره شد که افراد میتوانند مشکلاتی در حوزه های فردی و رابطه ای و شغل و عملکرد داشته باشند، خود مهاجرت میتواند استرس هایی را به فرد تحیمل کند که این میتواند روی برنامه ریزی برای زندگی شان و مدیریت امور زندگی شان اثر گذار باشد. که در اینجا نقش یک روانشانس و مشاور میتواند پررنگ خود را نشان دهد تا بتواند کمک کننده و تسهیل گر باشد. مثلا اینکه اگر در کشور المان هستید و نمیدانیدکه چطور باید اقدام کنید و از چه مکانها و امکاناتی میتوانید استفاده کنید. یا اگر میخواهید ادامه تحصیل بدهید، به دنبال شغلی هستید یا شاغل هستید اما نمیدانید که چطور باید از حقوق خود دفاع کنید میتوانید از یک مشاور ایرانی که تجربه زندگی کردن در کشور ترکیه  را دارد بهره مند شوید و مشاورین ما میتوانند در این خصوص برای شما سودمند باشند .

روانشناسی انلاین برای ایرانیان مقیم ترکیه

شاید باید اینطور بیان کرد که گاهی اوقات به دلایلی که نمونه ای از آنها را در بالا بیان کردیم امکان مراجعه ی حضوری و دریافت خدمات رواندرمانی میسر نباشد. و این سوال برای شما پیش بیاید که آیا روانشناسان انلاین میتوانند به اندازه مراجعه ی حضوری کمک کننده باشند؟ جواب این سوال مثبت است. روانشناسان آنلاین بیشتر همان روانشناسانی هستند که بصورت حضوری به آنها مراجعه میکنید و خدمات دریافت مینمایید. در خدمات حضوری بصورت رودرو با درمانگر خود صحبت خواهیدکرد و در مشاوره انلاین به شیوهای مختلف مانند تماس تصویری یا صوتی و در مواقعی بسته به نوع مشکل میتوان بصورت نوشتاری و چت نیز مشاوره دریافت نمایید .
البته همانطور که در بالا نیز به ان اشاره کردم یکی از نکاتی که باید مد نظر داشته باشید این است که آیا ان فرد دارای مجوز کار و صلاحیت کافی است یا خیر که در این خصوص کاملا مطالبی بیان شد که پیشنهاد میکنم به عنوان ویژگی های یک روانشناس خوب در ترکیه مراجعه بفرمایید تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید.

جلسات مشاوره روانشناسی انلاین به چه صورت است ؟

جلسات مشاوره روانشناسی آنلاین به اینصورت اتفاق میافتد که ابتدا هر فردی که نیاز به مشاوره روانشناسی داشته باشد یا سرچ کردن در اینترنت و با مد نظر قراردادن موضوع خود روانشناس مناسبی را پیدا میکند و با شمارهایی که برای ارتباط گذاشته اند ارتباط برقرار مینمایند و قاعدتا بعد از آگاه شدن از شرایط مشاوره زمانی مشخص میشود و راههای ارتباطی رد و بدل میشود و در زمان مشخص کسی که میخواهد مشاوره دریافت کند تماس برقرار میکند .
روال جلسات مشاوره آنلاین مانند جلسات حضوری است . یعنی ابتدا روانشناس و بعد مراجع اطلاعات مختصری به همدیگر ارائه میدهندو بعد مراجع با بیان مشکل خود؛ استارت کار درمان را میزند و بعد از بیان مشکل وبررسی مسائل و مشکلات فرد و دریافت اطلاعات و رد و بدل کردن انها با مراجع به یک موضوع واحد دست پیدا میکنند و در ان موضوع با همدیگر توافق میکنندو کار درمان شروع میشود .
بسته به سبک درمانی درمانگر و مشکل مراجع درمانگر شیوه ی درمانی خود را به مراجع معرفی میکند و روال کار طبق پروتکلهای هر تکنیک پیش میرود تا مراجع به نتیجه ی مطلوب برسد . قاعدتا زمان جلسات درمان مانند جلسات حضوری بین ۴۵-۵۰ دقیقه است و عموما جلسات بصورت هفته ای یکبار برگزار میگردد مگر در شرایطی که نیاز است این ملاقات ها به دو جلسه در هفته افزایش پیدا کند و در هر جلسه مروری بر جلسات قبل و پیگیری وضعیت روحی و خلقی مراجع صورت میگیرید و این روند ادامه پیدا میکند تا مراجع از بهبود حال خود رضایت پیدا میکند و بعد از درمان این جلسات میتواند با فاصله ادامه پیدا کند .

روانشناس ایرانی در ..

آیا مشاوره آنلاین برای ایرانیان مقیم ترکیه مناسب است ؟

قطعا ایرانیان مقیم ترکیه نیز مانند همه ی افراد ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند که این مشکلات میتواند فردی یا ارتباطی یا بصورت بیماری باشد و در نتیجه نیاز است که در این خصوص با فردی مشورت کنند. به همان دلایلی که در بالا اشاره شد مثلا همزبانی و درک مشکلات فرد، مسئله هزینه، پیداکردن یک روانشناس متخصص و … که بیان شد، نیاز است با متخصص روانشناس صحبت کنند و خب بعد مسافت و نداشتن دسترسی حضوری باعث میشود که گزینه انلاین انتخاب شود تا بتوانند در حداقل زمان و فارغ از بعد مسافت و هزینه ی کمتر با روانشناس صحبت کنند و مشکلات خود را با ایشان درمیان بگذارند . قطعا بعد از صحبت با روانشناس و پیگیری درمان تا حصول نتیجه اثر بخشی بالایی به ارمغان خواهد آورد .
و مورد دیگری که حائز اهمیت است این است که چنانچه بعد از یک یا چند جلسه از درمان احساس کردید که نتوانستید با درمانگر خود ارتباط خوبی برقرار کنید یا با شیوه ی کاری ایشان موافق نبودید و ارتباط برقرار نکردید به راحتی میتوانید درمانگر خود را تغییر دهید .

بهترین شیوه برای پیدا کردن روانشناس ایرانی در ترکیه

اگر به دنبال یک روانشناس ایرانی هستید و در حال حاضر در یکی از شهرهای ترکیه از قبیل استانبول، انکارا، ازمیر، بورسا، بدروم، اسکی شهیر، ترابزون یا هر شهر دیگری زندگی میکنید، فقط لازم است که پای سیستم کامپیوتر خود بنشینید و یک سرچ کوتاه بکنید و جمله ی روانشناس ایرانی در کشور ترکیه را جستجو کنید تا بتوانید با توجه به مطالبی که عنوان شد یک روانشناس متخصص و متبحر را پیدا کنید و با گوشی همراه خود بصورت انلاین با او در ارتباط باشید. فارغ از اینکه شما در کجای ترکیه هستید و زندگی میکنید؛ میتوانید با روانشناسان ایرانی در ارتباط باشید و از راهنمایی های ایشان بهره مند شوید. همکاران ما نیز در کنار سایر روانشناسان مفتخرند تا با ارائه خدمات روانشناسی در کنار شما باشند و هر زمانی که نیاز به مشاوره داشتید با ما در ارتباط باشید .
شعار همیشگی ما ” هستیم انجا که کسی نیست .”

1 دیدگاه دربارهٔ «روانشناس ایرانی در ترکیه»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا