افسردگی دائم

افسردگس دائم

دیدید که یک فردی که مدتها دچار نا امیدی و اندوه و خستگی دارد و انگاری که نمیتواند از شر این احساس خود خلاص شود . ما قصد داریم دراین مقاله به این دسته از مشکلات بپردازیم.

افسردگی دائم یکی دیگر از شاخه های افسردگی می باشد .طبسعتا این نوع افسردگی هم خلق و خوی افسرده یک از ویژگی اصلی اختلال افسردگی دائم است که فرد در بیش‌تر ساعات روز و تقریبا هر روز برای حداقل مدت  ۲ سال  (در کودکان و نوجوانان ۱ سال) این احساسات را تجربه میکنند. در این مدت فرد علائم دیگری را نیز تجربه میکند برای مثال  ممکن است تغییراتی در اشتها ایجاد شود. تنظیم خواب بهم بخورد    همیشه احساس ناامیدی می‌کند و مهارت حل مسئله را از دست می‌دهد. احساس خستگی شدید در فرد . خستگی که بعد از چند ساعت کار یا ورزش در فرد ایجاد میشود خیلی طبیعی است اما این فرد بعد از اینکه از خواب بلند میشود و بعد از استراحت کردن ، احساس خستگی میکند . این احساس را در چهره و حرکات بدنی این افراد میتوان مشاهده کرد .

قابل ذکر است که با مطالعه این نشانه و علائم نمی توان گفت که فرد دچار اختلال روانی است . شناسایی و تشخیص و درمان بیماریهای روحی و روانی توسط روانپزشک و روانشناس مقدور میباشد. چرا که انجام درمان نیازمند به تخصص و مهارت دارد  و اگر چنین علائمی را در خود یا نزدیکانتان مشاهده کردید با یک روانشناس مشورت بفرمایید.

افسردگی دائم

علائم و نشانه های افسردگی دائم

افسردگی دائم نوعی از افسردگی مزمن می باشد. که با احساس غم و نا امیدی شدید همراه است . این احساسات بر خلق و خو و رفتار و عملکرد های جسمانی و ذهنی و حتی فیزیولوژیک افراد تاثیر میگذارد به دنبال آن افراد مبتلا به این اختلال، علاقه به شرکت در فعالیت های گروهی و جمع را ندارند  و به نوعی به همه چیز احساس بی علاقگی میکنند  نکته این است که این علائم افسردگی دائم ، شدت کمتری دارد، اما مدت زمان طولانی تری در فرد باقی خواهند ماند. ممکن است فرد سال ها این علائم را داشته باشد و از بودن آن رنچ ببرد و تاثیر روی کار و فعالیت های روزانه او بگذارد .

این نشانه ها معمولا از سنین کودکی و نوجوانی آغاز می شوند. کودکان و نوجوانان که این نشانه ها را داند ممکن است مدتی طولانی حالات بی قراری، بد خلقی و دید منفی نسبت به زندگی، مشکلات رفتاری و عملکرد تحصیلی پایین و مشکل در برقراری ارتباط با سایر کودکان و موقعیت های اجتماعی را از خود نشان دهند .

۴ علت ایجاد افسردگی دائم

عوامل زیادی در ایجاد افسردگی دائم وجود دارد . در واقع میتوان گفت که علت ایجاد افسردگی در انواع افسردگی تقریبا یکسان است که بسته به نوع و شدت افسردگی میتواند موثر باشد .

  • عامل ژنتیک : که در واقع علت اصلی نیست ولی تشدید کننده افسردگی میتواند در نظر گرفت .
  • ساختار مغز: بعلت تغییرات مواد شیمایی در مغز شرایط مساعدی برای ایجاد افسردگی فراهم میکند .
  • ضربه ها و فشارهای روحی
  • ناهنجاری های جسمی

درمان افسردگی دائمی

برای درمان افسردگی دائمی میتوانیم در ابتدا بسته به شدت بیماری از دارو درمانی استفاده نماییم که البته این کار حتما باید توسط روانپزشک انجام پذیرد.

راه دیگری که خیلی موثر است و اثر بخشی بالایی دارد رواندرمانی است که با شیوهای مختلفی مانند درمان شناختی – رفتاری ، ذهن آگاهی ، درمانهای رفتاری ، درمان مبتنی بر تعهد و پذیرش و … بهره برد. همچنین میتوان با تغییر در سبک زندگی به تسکین علائم و درمان کمک کرد . کارهایی از قبیل :

  • ورزش کردن ؛
  • تغییر در برنامه غذایی و تغدیه سالم
  • پرهیز از مصرف داروهای غیر مجاز و مشروبات الکلی و مواد مخدر
  • تغییر سبک زندگی و معاشرت با افراد مناسب و شاد و تاثیر گذار
  • خواب مناسب و خوب و تاثیر گذار

در جریان باشید که بدن انسان طوری برنامه ریزی شده است که توانایی مقابله به هر تهدید و ناراحتی را دارد و قطعا شما نیز این توانایی را خواهید داشت .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا